Reviews

Wat vond jij van de DLZA? Wat vond je goed en wat kon beter? Hier kun je je bevindingen achterlaten.

7 reacties op “Reviews

 1. Ik heb de cursus doorlopen, de N had ik al en heb bij de DLZA voor F gestudeerd, met succes. De teksten zijn helder, en vooral de testen die erin staan daar had ik wat aan, dat kom je niet tegen in gewone boeken. Heel erg bedankt!

 2. Bij deze wilde ik jullie heel hartelijk bedanken voor de fantastische wijze waarop jullie de DLZA HAM opleiding vorm geven.

  Ikzelf ben een zeezeiler met HF zendapparatuur aan boord in het bezit van MarcomA die (binnenkort) na pensionering een grote zeiltocht over de wereld gaat maken.

  Velen raden mij aan ook een HAM licentie te verkrijgen omdat dat nieuwe communicatie mogelijkheden tijdens mijn reis zou openen.

  Zo gezegd zo gedaan via het internet bij DLZA beland en in Maart de leergang opgestart. Helaas bleek al snel dat door Corona het examen in Mei niet door zou gaan. Eind Augustus de draad weer opgepakt en met succes het examen op 4 November afgelegd.

  Mijn complimenten voor de leergang, zonder enige verdere voorbereiding of hulp heb ik het heldere en overzichtelijke cursusmateriaal tot mij genomen en de tussenliggende oefenopgaven gemaakt. Daarna de oefenexamens.

  Nogmaals heel veel dank en ga door met jullie goede werk.

 3. Ik heb begin deze maand examen gedaan voor de N en ik ben geslaagd met slechts 3 fout. De cursus heeft mij hier enorm bij geholpen. Het is meestal duidelijk geschreven met voorbeelden erbij. Echt goed werk van jullie.

 4. Beste dlza,
  Ik ben middels afgelopen woensdag voor mijn Novice examen gegaan, en met succes geslaagd!

  Ik heb zelf geen voorkennis van electronica techniek, en of online leren.
  Maar door goede uitleg en tussen tijdse toetsen kan je goed pijlen als je de stof en kennis wel bezit/beheerst! maar als ik er niet uitkwam dan kwam ik altijd op teamspeek vragen stellen. daar zitten ook cursus leiders die je stof geduldig uit leggen

  Een anderen voordeel die ik had: Is dat Arie (pa3a) 1 keer per jaar een cursus geeft. Binnen 6maanden klaar gestoomd om op cursus te kunnen!

  Kortom: het is zeker een aanrader om hier te gaan leren!!!

 5. Hartelijk dank voor de interessante en nuttige cursus radiozendamateur! Hij is zeer geschikt voor mensen die elektronica belangstelling hebben en uiteraard voor hen die willen gaan zenden. Echt aan te raden, gewoon doen en na een aantal maanden slaag je vast voor het examen!

 6. Vandaag mijn examen gedaan. Had maar twee fouten voor het N examen. Bedankt voor de cursus. Erg duidelijk en up to date!

 7. verleden week examen gedaan voor de Full, ruim geslaagd dankzij de cursus van de DLZA. Het was wel een stuk moeilijker dan de N maar door ook de testen steeds te doen merkte ik dat ik het steeds beter begreep. Ook de nieuwe vragen kon ik goed maken. Heel veel dank DLZA, nu kan ik ook uitkomen in het NTA net.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *