Reviews

Wat vond jij van de DLZA? Wat vond je goed en wat kon beter? Hier kun je je bevindingen achterlaten.

3 reacties op “Reviews

 1. Ik heb de cursus doorlopen, de N had ik al en heb bij de DLZA voor F gestudeerd, met succes. De teksten zijn helder, en vooral de testen die erin staan daar had ik wat aan, dat kom je niet tegen in gewone boeken. Heel erg bedankt!

 2. Bij deze wilde ik jullie heel hartelijk bedanken voor de fantastische wijze waarop jullie de DLZA HAM opleiding vorm geven.

  Ikzelf ben een zeezeiler met HF zendapparatuur aan boord in het bezit van MarcomA die (binnenkort) na pensionering een grote zeiltocht over de wereld gaat maken.

  Velen raden mij aan ook een HAM licentie te verkrijgen omdat dat nieuwe communicatie mogelijkheden tijdens mijn reis zou openen.

  Zo gezegd zo gedaan via het internet bij DLZA beland en in Maart de leergang opgestart. Helaas bleek al snel dat door Corona het examen in Mei niet door zou gaan. Eind Augustus de draad weer opgepakt en met succes het examen op 4 November afgelegd.

  Mijn complimenten voor de leergang, zonder enige verdere voorbereiding of hulp heb ik het heldere en overzichtelijke cursusmateriaal tot mij genomen en de tussenliggende oefenopgaven gemaakt. Daarna de oefenexamens.

  Nogmaals heel veel dank en ga door met jullie goede werk.

 3. Ik heb begin deze maand examen gedaan voor de N en ik ben geslaagd met slechts 3 fout. De cursus heeft mij hier enorm bij geholpen. Het is meestal duidelijk geschreven met voorbeelden erbij. Echt goed werk van jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *